Carlos Sainz firma el millor temps de la pretemporada


 

Els dies de tests s’acaben, i els equips no volen perdre ni un minut de proves, així que tots han sortit a rodar des de primera hora. Però quan transcorria la tercera hora del matí, Sebastian Vettel s’ha estavellat contra el mur del revolt 3 del Circuit per culpa d’una averia mecànica, segons ha informat Ferrari. Aquest accident ha interromput la sessió durant més de mitja hora, i l’scuderia no ha pogut tornar a rodar durant el matí.

Vettel tenia previst atendre aquest migdia als mitjans, i per això la imatge a la sala de premsa de Ferrari ha estat aquesta. De fet es podria dir que és la roda de premsa d’aquests dies que ha generat més expectació.

Però l’autèntic protagonista del sisè dia de tests de pretemporada ha estat Carlos Sainz. Ha destrossat els rècords dels tests d’hivern amb un temps d’1 minut 17 segons 144 centèsimes. El millor temps de l’any passat el va marcar Vettel aturant el cronòmetre en 1*17*182. L’al·licient pels dos dies restants de proves al Circuit serà batre el registre de Sainz.

Subscriu-te al nostre butlletí!
[mailpoet_form id=”1″]