Compte enrera pel derbi futbolístic de l’any a Mollet

El compte enrera del derbi de futbol de la segona catalana entre Mollet i Molletense s’accelera. Dins la plantilla aquest partit s’espera amb moltes ganes. Els jugadors es coneixen entre ells i saben que no sera un partit igual. Cada equip haurà de jugar bé les seves cartes per endur-se el partit.

8 gols en els útims 3 partits han convertit al Mollet amb l’equip que té més afinat l’olfacte golejador. Davant, però, es trobaran a una Molletense que defensivament és dels millors conjunts. És el tercer equip que n’ha encaixat menys. Així doncs, damunt el terreny de joc del municipal dels Germans Gonzalvo es podran veure dos estils de joc molt diferents.

La bona línia defensiva de la Molletense contrasta amb el seu atac. Amb 10 gols és l’equip a qui més li costa veure la porteria rival. Això sí, ve de marcar tres dianes a l’actual líder. Els de la Zona Sud encaren el compromís amb la intenció d’allargar el seu estat de gràcia.

Mollet i Molletense coincideixen en un aspecte. Els seus màxims golejadors, Cadmo Buenache i Samu Hanson respectivament, han marcat els mateixos gols, un total de 6.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]