EsportsMollet del Vallès

Contundent victòria del Recanvis B contra el Mataró per 92 a 66

El segon equip del Recanvis Gaudí Mollet no ha pogut tenir una sortida a pista millor. Els d’Àlex Coma han marcat el ritme i les pautes des del primer minut. Ho han fet davant un desconegut Mataró, que arribava a la cita després de tombar al líder, el Lluïsos de Gràcia. El primer quart ha estat d’una anotació molt alta que s’ha acabat amb el 34 a 17. Als segons 10 minuts la intensitat molletana no ha baixat, situació que els ha permès marxar al descans amb una renda de 16 punts, gràcies al 51 a 35. A la segona meitat el Mataró ha volgut començar de zero i s’han vist uns compassos de partit més equilibrats, però amb un marcador que pels molletans no ha perillat en cap moment. El tercer període s’ha mantingut la diferència dels 16 punts. En el darrer quart el Mataró ja ha abaixat els braços i la victòria del segon equip del Recanvis Gaudí Mollet ha estat contundent, per 92 a 66.

En aquest compromís s’ha lesionat Pau Ruzafa, que només ha pogut disputar 7 minuts. Però qui cada cop està agafant més protagonisme en el conjunt molletà és el jove David Corella, que s’ha consolidat en la posició de base.

Roger Guàrdia ha estat, una vegada més, el líder del Recanvis Gaudí Mollet B. Ha anotat 27 punts i ha capturat 13 rebots. També cal destacar a Jaume Solans, amb 12 punts i 10 rebots. Amb aquesta victòria l’equip d’Àlex Coma se situa a la zona mitja-alta de la taula i és la primera vegada des que està a Copa Catalunya que té més victòries que derrotes. El pròxim partit serà el 13 de gener a la pista del cuer, el Vedruna Gràcia, que encara no ha guanyat cap compromís.