Mollet del VallèsNotícies

Derrota inesperada del Recanvis Gaudí Mollet contra el Barberà (69-73)

El Recanvis Gaudí Mollet ha sumat la segona derrota de la temporada com a local. Els molletans s’han vist superats per un sorprenent Barberà Team Values, que ha pispat la cartera al Plana Lladó amb un resultat ajustat, 69 a 73, i que fa un pas de gegant en la seva lluita per la salvació.

Una de les claus del compromís ha estat la defensa dels visitants, sobretot a la segona part. El Mollet ha marxat al descans amb un resultat a favor de 45 a 34 però en un tercer quart per oblidar el Barberà ha capgirat la situació. Els visitants han fet un parcial de 8 a 26 i han canviat el signe del compromís. En part, per la bona feina de tres dels seus jugadors amb Marc Sobrepera amb 20 punts i 8 rebots; Mamadou Salif, 15 punts i 7 rebots; i Luis López, 21 punts i 11 rebots.

El millor jugador local ha estat, novament, Santi Serratacó amb 15 punts i 5 rebots. El proper duel del Mollet serà a la pista del Martinen, un altre equip de la part baixa de la Lliga EBA.