El Club Ciclista Mollet presenta un equip júnior renovat

Un total de 8 ciclistes conformen enguany la formació de la categoria júnior del Club Ciclista Mollet. Es tracta d’un equip jove i renovat. El molletà Carlos Moreno i Gerard Llobregat són els veterans del grup. Estaran acompanyats per tres corredors de segon any (Ian García, Francisco Muñoz i Pol Collet) i tres de primer (Adrián Ferrer, Alejandro Macías i alejandro Bautista).

El Club Ciclista Mollet ha aprofitat la cita per presentar el calendari de curses de la nova temporada i marcar-se nous objectius. L’equip molletà és el vigent campió de la Copa Catalana i vol continuar sent protagonista. L’objectiu principal del club, per tant, és mantenir la primera posició a Catalunya i destacar també a la Copa Espanya.

La presentació de l’equip júnior de l’entitat molletana per a la temporada 2019 ha tingut lloc a l’Hotel Ibis de Mollet. Ha comptat amb la presència del president del club, Toribio Muga; l’alcalde de Mollet, Josep Monràs; el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana; i els membres de l’equip júnior del Club Ciclista Mollet.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]