El CorreParets 2018 vol arribar als 600 participants

Avui s’ha presentat la tercera edició de la cursa solidària ‘CorreParets 2018’. Enguany, la cursa presenta tot un seguit de novetats pel que fa tant al nombre de participants com a les activitats que se celebraran un cop acabi la prova. El nombre de voluntaris també ha augmentat. Hi haurà més efectius de la Policia Local, de Protecció Civil, de la Comissió de Festes, del Club d’Atletisme, de la Penya Blaugrana Parets i de Festuka. La cursa es farà el 23 de desembre, a partir de les 10 del matí des del Pavelló Joaquim Rodríguez. I tots els inscrits aniran, com ja és tradició, vestits de Pare Noel.

Al 2016 van ser 300 participants. Al 2017 en van ser 500. I per aquest any es vol arribar als 600 inscrits a la cursa Corre Parets. Sota el lema ‘Si tu corres, jo jugo’, aquesta tercera edició té l’objectiu de recaptar més fons per la compra de joguines que després Càritas distribuirà entre els infants de les famílies més necessitades del municipi.

Una altra de les novetats és que el banc BBVA també s’ha sumat a la llista de colaboradors i s’encarregarà d’oferir una xocolatada al acabar la cursa. Com des de la primera edició, l’empresa Don Dino obsequiarà als participants amb samarretes, barrets i barbes de Pare Noel.

El recorregut continua sent el mateix: 7 quilòmetres per l’anella esportiva de Parets. I es podrà fer com a passeig o com a cursa. Les inscripcions, al preu de 3 euros, es podran fer fins al 21 de desembre al Poliesportiu Joaquim Rodríguez, a la Piscina Miguel Luque, al Centre Cultural Can Rajoler, al Restaurant Can Parera i a les oficines del BBVA de Parets.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]