El grup de heavy metal Ktuli, protagonista del quart llibre del martorellenc Ivan Allué

 L’escriptor baixvallesà Ivan Allué publica el seu quart llibre. Sota el títol ‘Pura vida: la historia de Ktulu’, el martorellenc ens convida a repassar els més de 30 anys d’història del grup que va participar a la banda sonora de la pel·lícula ‘El día de la bestia’.

Aquestes són les imatges en primícia del pròxim llibre que publica Ivan Allué. L’escriptor de Martorelles s’ha aventurat a escriure la història de Ktulu. L’origen es remonta al concert de retrobament del grup de rock català l’any 2017.

Ktulu va néixer l’any 1986 i es va donar a conéixer gairebé 10 anys després, quan van composar la banda sonora de la pel·lícula ‘El día de la bestia’. Ara, el grup prepara un disc recopilatori amb els millors temes dels darrers 30 anys. El llibre d’Ivan Allué ja es pot aconseguir a través del web d’Amazon.

Es tracta d’un llibre biogràfic acompanyat d’un extens arxiu d’imatges de Ktulu i el pròleg del cantant i líder del grup, Willy. El pròxim treball que Allué té previst publicar és un assaig sobre el món del heavy metal.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail