El moviment Movember arriba al Baix Vallès de la mà dels Castellers de Mollet

És possible que aquest mes de novembre veieu a més homes amb bigoti del que és habitual. Fins i tot hi ha dones que se’l pinten. El motiu és el moviment Movember contra els càncers de prostata i de testicles que pateixen els homes. Una iniciativa a la que també s’han unit, entre altres, els Castellers de Mollet.

Moustache i November. Dues paraules angleses que juntes formen Movember. Un moviment que va néixer el 2013 a Australia i que amb els anys s’ha anat extenent fins a arribar al Baix Vallès. Movember té com a objectiu la lluita contra les malalties que pateixen els homes, com són el càncer de pròstata i de testicles. La manera de donar visibilitat i mostrar el suport a aquest moviment és deixar-se el bigoti durant tot el mes de novembre. Els Castellers de Mollet han estat dels primers en adherir-se.

Els Castellers de Mollet ja tenen el seu propi equip al web oficial del moviment. En aquesta superficie és on es poden fer donatius per finançar la fundació Movember. Els diners s’invertiran en una investigació innovadora en el camp de la salut mental i la prevenció del suicidi, així com els càncer de pròstata i de testicles. En la pròxima Diada del Xics, els Castellers de Mollet uniran forces amb els de Granollers per extendre el moviment a la comarca.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]