EsportsMollet del Vallès

El Recanvis supera el JAC Sants per 70 a 61

El Recanvis Gaudí Mollet es retroba amb la victòria al Plana Lledó després de perdre les darreres dues jornades. Una victòria necessària si volen mantenir les opcions d’ascens. S’han imposat al JAC Sants per 70 a 61. Però, tot i guanyar el partit, les sensacions no han estat del tot positives.

Els homes de Marsà no han jugat com ens tenen acostumats. Era un partit important i els jugadors ho sabien. Els nervis han passat factura. El Recanvis ha arribat per darrere al marcador al segon quart, perdent el primer per 1 punt amb el 14 a 15. Però tot i no estar encertats en atac, i cometre errades en defensa, han donat la volta a l’electrònic abans del descans. S’han posat 9 punts per davant amb el 36 a 27, agafant distàncies de 12 punts bastant còmodes. Però el partit ha donat un gir a la segona part. Els de Sants han pujat el ritme al tercer període. I al quart, s’han posat per davant. Punt d’inflexió pels locals, que els ha portat records. El Recanvis no ha deixat de creure fins al final i el JAC Sants ha pagat l’esgotament als últims 5 minuts de partit, sense encert. El duel ha arribat al final amb la victòria del Mollet amb el 70 a 61.

Nou repte pel Recanvis la propera jornada. Els homes de Josep Maria Marsà visiten la pista del líder, el CB Pardinyes. Partit decisiu de cara al final de temporada.