Els alumnes de l’Escola d’Hoteleria de Montornès elaboren plats d’estrella Michelin

L’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental, que es troba a Montornès, ha organitzat la segona edició del Sopar Estrella. Un sopar on els alumnes treballen conjuntament amb un xef guardonat a la prestigiosa Guia Michelin. Una activitat que permet posar en contacte els joves del centre amb l’elit gastronòmica del territori.

El convidat d’aquesta segona edició ha estat Francesc Rovira, el xef del restaurant la fonda Xesc de Gumbrèn, al Ripollès. El cuiner, guardonat amb una estrella Michelin, ha portat el menú degustació de temporada que serveix al seu restaurant. Una proposta amb més de deu plats diferents. Tots ells han estat elaborats pels alumnes del centre.

A banda de la cuina, els alumnes encarregats de gestionar el menjador també han tingut molta feina. La majoria dels plats tenien una presentació peculiar i certa complexitat a l’hora de servir-los i presentar-los als clients.

Aquesta és la segona edició del programa Sopar amb Estrella que organitza l’escola. La primera va ser el curs passat i ara, el pròxim 26 de març, tindrà lloc la tercera. En aquesta ocasió, el cuiner convidat serà Toni Romero del Racó Can Cesc.

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]