Es posa en marxa la nova planta de Nocilla d’11.000m²

Comença a estar operativa la nova planta de Nocilla al complex industrial de Parets. Té unes dimensions de 7.000 m² de fàbrica i 4.000 m² de magatzem. D’aquesta manera, s’amplia el recinte de la multinacional Idilia Foods i passa de 19.000 a 30.000 m². Es preveu que les obres estiguin enllestides durant l’últim trimestre d’enguany, coincidint amb el 50è aniversari de la marca Nocilla.

Fins ara, aquestes instal·lacions es trobaven a Montmeló. Els 310 treballadors que hi havia a la planta montmelonina ja s’han traslladat a les noves instal·lacions de Parets.

Amb aquesta maniobra, el grup d’alimentació Idilia Foods unifica la producció de Cola Cao i Nocilla, entre altres productes. La construcció de la nova planta és la inversió econòmica més important de la multinacional en aquest 2018. El cost total ha estat de 15 milions d’euros. El manteniment d’un únic complex industrial ha de suposar una millora en l’eficiència energètica, logística i ecològica de les fàbriques de Cola Cao i Nocilla. Aquest és un dels principals objectius de l’empresa alimentària.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]