La venda de coques augmenta un 20% respecte 2016
En aquest obrador fan coques de tot tipus des de la tradicional de forner o la llardons fins a les farcides de nata, crema o xocolata. Aquest any tenen previst fer-ne més. El motiu, es que la tradició continua viva i cada any hi ha més persones que en compren. Això sí, es recomana comprar-la el mateix dia
Cada any hi ha més varietat de coques. Però les tradicionals com la de llardons o bé la farcida amb crema són les més demanades.
Molts dels clients aprofitaran la festa de Sant Joan per comprar una de les especialitats d’aquest establiment la coca de forner, considerada la millor de Catalunya l’any passat.
I per qui vulgui estalviar-se els diners de la coca o provar el món de la cuina, l’Associació Comerciants del Barri Plana Lledó ha organitzat un taller de coques. Una trentena de nens s’han acostat al pavelló per preparar aquest plat típic de Sant Joan. L’activitat contemplava tots els processos des de l’elaboració de la massa fins a la decoració final. Una bona oportunitat per acostar els més petits al món de la cuina i la pastisseria.