L’ampliació de la Llei de barris allibera als ajuntaments del territori

La Generalitat ha anunciat que ampliarà el termini per executar les obres que es troben dins la Llei de barris fins al 31 de desembre de l’any que ve. Montornès va incloure projectes per valor de 10 milions d’euros quan va signar el conveni de la Llei de barris l’any 2009. D’aquests, la meitat, per tant 5 milions d’euros, els ha de subvencionar la Generalitat. Les obres més importants que es fan, en aquests moments, són les que es duen a terme al carrer de la Llibertat. Actualment està a punt de finalitzar la primera fase d’actuació. Quan acabi la segona fase Montornès haurà complert el 80% dels projectes inclosos dins la Llei de barris.
En el cas de Martorelles, se subvenciona el 75% de les obres incloses dins la Llei de barris. La construcció del Centre Cívic del barri Can Sunyer és un dels projectes més importants i costosos de finançar pel consistori.

Per motius econòmics, la Generalitat havia decidit aturar les subvencions corresponents a la Llei de barris el 30 de juny d’aquest any. Les administracions locals van demanar que s’ampliés el termini a través de la Federació Catalana de Municipis.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail