L’escola d’Hoteleria de Montornès distingeix els restaurants que opten pels productes de proximitat

Dins d’aquesta cassoleta hi ha una amanida fet amb col de paperina. Un producte Kilòmetre 0 conreat al Vallès. La cuina VO va néixer ara fa 4 anys amb la finalitat de promocionar els productes locals. Ara ja són 9 restaurants de la comarca compromesos a cuinar amb productes de km0, i aquesta placa així ho indica.

L’Escola d’Hoteleria de Montornès ha estat el punt de trobada d’aquests restaurants per mostrar quins plats elaboren. A més, té el valor afegit que alumnes de l’escola montornesenca han fet unes estades a aquests establiments i han pogut treballar amb els productes de proximitat.

TOTAL JOSE A. MONTERO – alcalde Montornès –

Durant aquesta trobada també s’han presentat els resultats d’un estudi analític que ha comparat les propietats del producte de proximitat amb el que es pot trobar a qualsevol gran superfície.

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail