L’escola d’Hoteleria de Montornès distingeix els restaurants que opten pels productes de proximitat

Dins d’aquesta cassoleta hi ha una amanida fet amb col de paperina. Un producte Km O conreat al Vallès. La cuina VO va néixer ara fa 4 anys amb la finalitat de promocionar els productes locals. Ara ja són 9 restaurants de la comarca compromesos a cuinar amb productes de KmO, i aquesta placa així ho indica.

L’Escola d’Hoteleria de Montornès ha estat el punt de trobada d’aquests restaurants per mostrar quins plats elaboren. A més, té el valor afegit que alumnes de l’escola montornesenca han fet unes estades a aquests establiments i han pogut treballar amb els productes de proximitat.

Durant aquesta trobada també s’han presentat els resultats d’un estudi analític que ha comparat les propietats del producte de proximitat amb el que es pot trobar a qualsevol gran superfície.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail