Més d’un centenar d’actes a la Festa Major de Mollet d’aquest any

 

L’Ajuntament i les colles de Morats i Torrats han presentat el programa i el cartell de Festa Major d’enguany. Una festa que comptarà amb més d’un centenar d’actes, on hi participaran més de 20 entitats de la ciutat.

En el marc de la presentació s’ha donat a conèixer el cartell, obra del dissenyador molletà Xavier Clavijo. La imatge de la Festa Major d’aquest any té dos peixos com a protagonistes, col·locats com el ying i el yang. L’aigua no només formarà part del cartell, sinó que també tindrà un pes important a la programació. Hi haurà activitats aquàtiques, especialment pels més petits. Una de les més destacades serà la “Water fight”, de la Colla dels Morats, una lluita d’aigua formada per dos equips. Hi haurà gimcames i fins i tot una cucamolla molt llarga que anirà passejant per tota la ciutat acompanyada dels més petits.

Una altra de les incògnites que es va desvetllar durant la presentació és qui serà el pregoner. L’actor i humorista Santi Rodríguez serà l’encarregat de fer el pregó de Festa Major.

 

Notícies relacionades:
L’actor i humorista Santi Rodríguez serà el pregoner de la Festa Major de Mollet

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail