Mollet redueix els accidents mortals amb l’aplicació de mesures de mobilitat

L’eixamplament de voreres o els controls als semàfors en punts concrets de Mollet són algunes de les actuacions viàries que ha fet l’equip de govern. Aquestes mesures han permès reduir a zero els accidents mortals a la ciutat en els darrers dos anys.

Al Vallès Oriental, durant el primer semestre d’aquest any hi ha hagut sis morts a les carreteres. Això significa un augment del 50% respecte el mateix període de l’any passat. En canvi hi ha hagut un descens de ferits greus. Enguany n’hi ha hagut 24 durant el primer mig any, respecte els 41 que hi va haver l’any passat.

El Servei Català de Trànsit  alerta d’una situació d’emergència viària a Catalunya per l’augment del 12% de persones mortes en accidents de trànsit l’any passat. La col·locació d’un radar a l’AP7 entre Santa Perpètua de Mogoda i Mollet del Vallès pretén reduir la velocitat dels vehicles i evitar així una de les causes dels accidents de trànsit. Des de l’Ajuntament de Mollet es demanen més polítiques de seguretat viària tant a les carreteres catalanes com a les estatals.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail