Montornès crea el departament de seguretat i convivència ciutadana

L’Ajuntament de Montornès ha creat una nova àrea d’actuació. Es tracta del departament de seguretat i convivència. Per tal de dotar aquesta àrea d’efectius, el consistori convocarà 5 noves places d’agents de Policia Local i també engegarà un estudi per conèixer la realitat del municipi i, si escau, ampliar la plantilla. D’entre els diferents àmbits d’actuació previstos hi ha l’actuació a domicilis ocupats.

Els veïns del carrer de la Sagrera fa setmanes que es queixen del comportament d’un grup d’okupes que resideixen en aquests domicilis. El nou departament que ha creat l’Ajuntament de Montornès s’encarregarà d’actuar i evitar situacions com aquesta amb okupes que dificulten la relació veïnal. Alhora, els integrants d’aquesta àrea també hauran de vetllar per la convivència a tot el municipi fent tasques de mediació. L’acompanyament a les víctimes de robatoris i d’ocupacions serà una altra de les tasques d’aquest departament.

De moment, aquest nou departament estarà format per un cap d’àrea i 5 agents de la Policia Local. Per aquest motiu, en els pròxims dies s’obrirà una convocatòria de tres places d’agent i dues de caporal. Paral·lelament, també es durà a terme un estudi amb veïns i el teixit associatiu per conèixer les necessitats del poble en els àmbits de la seguretat ciutadana i la convivència. Segons el que determini aquest informe, podria augmentar el nombre de persones que treballin en aquest nou departament.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]