Parets concedeix les medalles de la Vila a Pere Comas, Josep Mauri i al CH Parets

Pere Comas, del restaurant El Jardí, rebrà la Medalla de la Vila per la seva trajectòria professional com a restaurador al municipi, promocionant la cuina de proximitat. De fet l’any 2016 va ser acreditat com a restaurant Slow Food i forma part del col·lectiu de CuinaVO.

La segona medalla és per Josep Maria Mauri, de l’Escola de la Natura. Es reconeix la seva tasca de divulgació científica duta a terme al municipi, a més de la seva implicació a les diferents escoles de Parets. És un dels impulsors de les sessions d’astronomia a l’Escola de la Natura l’any 1993.

La darrera medalla l’atorguen a una entitat esportiva: el Club Handbol Parets, que aquest desembre arriba als 64 anys de vida. El club paretà compta amb 85.

Aquestes tres propostes es van aprovar al darrer ple amb els vots a favor de PSC, Ciutadans i Sumem Parets. Nova Opció per Parets, Ara Parets Esquerra i PDeCAT s’han abstingut. Tots tres grups van proposar que una de les medalles de la Vila se li entregués al paretà Jordi Turull.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]