Parets, Mollet i Montornès reben reconeixements per les seves bones pràctiques


El cens d’ADN dels gossos de Parets per lluitar contra l’incivisme és una de les iniciatives que ha reconegut la fundació Pi Sunyer. L’entitat també ha valorat diferents actuacions en l’àmbit de l’educació com ara la gratuïtat dels llibres de text. Un altre dels projectes que la Fundació ha destacat és la Trobada amb els regidors de Barri que impulsa l’Ajuntament paretà periòdicament.

Mollet també ha rebut diferents reconeixements, destaca el blog d’educació intergeneracional Els Nostres Mestres o la campanya contra l’estigma de la salut mental. Un altre dels reconeixements és el Viver de Projectes impulsat per la regidoria de Joventut. Montornès és un altre dels municipis del territori que han estat premiats. En el seu cas, la Fundació Pi i Sunyer ha reconegut el Pla Estel. Un procés participatiu per millorar l’espai públic.

El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals és un servei impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer i els ajuntaments de més de cinc mil habitants de Catalunya. L’objectiu d’aquest òrgan és identificar i difondre experiències innovadores de govern i gestió municipal.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]