321.000 euros per millorar l’avinguda Catalunya de Parets

Parets ha rebut un projecte de millora de l’avinguda Catalunya per part de la Diputació de Barcelona. La idea és millorar la seguretat viària de conductors i vianants en aquest tram del municipi. L’avinguda Catalunya és l’artèria de Parets, la connexió entre l’eixample i el barri antic, una carretera també de comunicació entre municipis. Gairebé 2 km pels quals poden arribar a circular fins a 21.000 vehicles al dia.

La proposta fixa un pressupost de 321.000 euros per fer tots aquests canvis destinats a augmentar la permeabilitat longitudinal i transversal d’aquesta infraestructura.

Hi ha previstes una sèrie d’actuacions molt importants, com per exemple la col·locació d’un semàfor per garantir el gir tan d’esquerra com de dreta a la cruïlla d’ Alfons XIII. O un pas de vianants elevat just davant d’una escola de dansa i d’un centre esportiu privat amb piscina on hi ha molta circulació d’alumnes.

També es proposen altres sobre elevacions de certes cruïlles com a mesura de pacificació de trànsit,  com per exemple entre els carrers Rius i Taulet i Pare Castells.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]