Presència molletana amb medalles al Campionat d’Espanya de Bàsquet

En Guillem Vàzquez és jugador del Joventut de Badalona, i Alejandra Valsera juga al Club Natació Sabadell. Però tots dos han estat formats als equips de base de l’Escola Sant Gervasi. Són els dos molletans que han tornat amb medalla del campionat d’Espanya de bàsquet, concretament amb dues plates.

En Guillem ha estat un jugador de pes dins del conjunt cadet català. De fet, ha estat un autèntic maldecap a la final, sent el segon màxim anotador i rebotejador de Catalunya amb 12 punts i 6 rebots. Però en el partit per aconseguir l’or s’han trobat amb Madrid, que els ha superat amb un ajustat 63 a 55.

L’altra medalla molletana la trobem en el conjunt infantil femení amb Alejandra Valsera. A la final el rival també va ser la comunitat de Madrid. En aquest cas, però, el conjunt català s’ha vist clarament superat i s’han penjat la plata amb el 46 a 75 a l’electrònic.

I a l’infantil masculí també hi ha presència molletana. El jugador del Club de Bàsquet Mollet, Adrià Garzón s’ha tret l’espineta després de quedar-se a les portes d’entrar a la selecció catalana fa dos anys a la categoria mini, on va quedar-se entre els 18 preseleccionats. Aquest cop ha aconseguit entrar a la llista dels 12 jugadors convocats pel campionat estatal però no ha pogut tornar amb medalla, ja que van perdre el partit pel tercer i quart lloc contra Madrid per 41 a 65.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]