280.000 euros per millorar els equipaments de Montornès


Com cada any l’Ajuntament de Montornès dedica part del mes de juliol, pràcticament tot l’agost i principis de setembre al manteniment de les escoles.

La diferència d’enguany és que la dotació econòmica és més elevada, un total de 280.000 euros que serviran per treballar també en la millora dels espais més envellits i altres equipaments municipals.

A l’escola de Can Parera es farà una remodelació de revestiments, paviments i adequació dels banys de la planta baixa i planta primera. També una millora de les instal·lacions elèctriques i enllumenat.

A l’escola Sant Sadurní fan adequació de talussos i millora del paviment de terra al pati infantil.

A l’escola Marinada hi ha dues actuacions ben diferenciades. D’una banda la substitució de tot l’enllumenat, i de l’altra l’adequació de revestiments, pintura i banys de la planta baixa. A més a més, a part de la remodelació interior també s’ha fet una adequació al pati infantil, amb nou mobiliari urbà i dos nivells diferenciats amb tanques noves.

Aprofiten i fan parada tècnica al centre esportiu, per fer millores a les piscines i als passadissos. I a la Biblioteca hi haurà una nova aula d’estudi amb nou mobiliari a la zona infantil.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]