10 anys de vida de Vallès Visió

El bullici que hi havia habitualment a la redacció de Vallès Visió ha canviat completament. En aquest espai només hi treballen 5 persones, 3 periodistes i 2 tècnics.

Les noves tecnologies faciliten la feina per fer cada dia les notícies. En l’aspecte tècnic també hi ha hagut molta feina. D’una banda per coordinar les compareixences que cada dia oferim en directe. Però, també, perquè ens hem hagut d’adaptar a la nova situació de treball.

Els periodistes que no estan a la redacció tenen un equip propi de gravació i fan l’edició des de casa. I l’equip de cap de setmana també ha vist com canviava la seva rutina habitual. Normalment la seva feina està marcada per una agenda atapeïda d’actes. Ara, està condicionada més que mai a tot allò que passa en cada moment.

Qui ha traslladat el seu espai de feina és l’encarregada de producció. Gràcies al teletreball pot fer totes les gestions a la distància.

La pàgina web i les xarxes socials són dos puntals d’aquesta casa. En aquest cas, la feina també es fa des de casa.

Els 10 anys de Vallès Visió han arribat en una situació excepcional per a tots. També ho és la nostra forma de treballar per acostar tota l’actualitat del territori dia a dia.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail