200 Joves participen en l’assemblea dels pressupostos participatius kosmos 2022

El Jovent de Montornès ja ha decidit les activitats que formaran part del pressupost del departament municipal de Joventut de l’any que ve. L’esquiada jove i la ‘Silent Party’ han estat les propostes més votades.

Més de 200 joves de Montornès han participat en la 4a Assemblea Jove del projecte de pressupostos participatius juvenils ‘Kosmos’. En total s’han presentat 32 propostes, i d’aquestes se n’han escollit 18. Les opcions més votades pels joves de 12 a 16 anys han estat les excursions a la neu, a Port Aventura i a les sortides de l’Estiu Jove; I els Joves de 17 a 30 anys, s’han decantat per una ‘Silent Party’ (una festa en què els assistents escolten la música a través d’auriculars) un festival d’skate i pel ‘FOAM’, el Festival d’Oci Alternatiu de Montornès.

El total d’aquest pressupost participatiu són 45.000 euros i 15.000 d’aquests es destinaran per a inversions a la via pública.

Els pressupostos participatius juvenils Kosmos també preveuen 5.000 euros per a iniciatives solidàries. Les propostes guanyadores en aquest apartat han estat la segona edició del projecte d’acompanyament ‘Mentoria Jove’ i una festa de l’escuma solidària.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail