22 colles del Vallès ballen a la trobada gegantera de Montornès

Un dels actes més importants de les colles geganteres del Vallès Oriental i de l’Occidental és la trobada comarcal. Montornès ha acollit aquesta gran festa amb la participació de 22 colles. Una trobada que també serveix per fer el traspàs del títol de pubilla del Vallès.

Aquest és moment del traspàs del títol de Pubilla del Vallès. La geganta Reina Elisenda de Montcada, de la colla gegantera de Montcada i Reixach, ha portat aquest títol des del 2020 fins ara. Durant un any, ho serà la geganta Angeleta de la colla gegantera de Montornès.

Un altre dels moments més importants d’aquesta trobada gegantera del Vallès ha estat el ‘Ball a Vallès’ entre els gegants de Montcada; el Guillem i l’Elisenda, i els de Montornès: en Bartomeu Sala i en Pere Anton de Rocacrespa. Aquest ball, precisament fa vint anys que es va estrenar també a Montornès amb les colles de La Roca del Vallès i Montornès. Aquests dos moments van estar carregats d’emoció per les colles i va tancar les activitats de la vint-i-sisena Trobada Gegantera del Vallès.

Una trobada que va servir per què les vint-i-una colles convidades i la de Montornès tornessin amb els gegants als carrers i places després de dos anys sense fer-ho.

Durant el cap de setmana Montornès ha esdevingut la capital gegantera del Vallès. La colla gegantera ha comptat amb una seixantena de persones voluntàries per dur a terme aquesta trobada.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail