InformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Reobre el bar del Casal de la Gent Gran de Montornès Nord

Des d’aquest dilluns l’ambient que es respira al Casal per la Gent Gran de Montornès Nord és diferent, amb més rialles, i sobretot, amb més gent. El motiu? Que el bar de l’equipament ha tornat a obrir després de tancar a causa de la pandèmia. Un fet que pot semblar insignificant, però que per la gent gran del municipi els aporta molt: un espai de trobada per poder relacionar-se amb amics mentre prenen alguna cosa.

El bar fa el mateix horari que el de l’equipament, és a dir, de dimarts a dissabte. Aquest servei ajuda a dinamitzar encara més el Casal de la Gent Gran, i així ho ha demostrat la imatge que s’ha pogut veure des d’aquest dilluns, on s’ha notat, i molt, que hi ha més usuaris que han decidit venir al centre.

Aquest mes d’agost, però, els dos casals de la gent gran del municipi es combinaran les setmanes de vacances per garantir els serveis a les persones usuàries. El de Montornès Nord estarà obert fins al 15 d’agost, mentre que del 16 al 31 d’agost ho estarà el de Montornès Centre.