EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

4 parelles de l’Escola Dandi de Mollet representen Catalunya al Campionat Nacional de Ball Esportiu

 

El Víctor i la Dèlia defensaran els colors de Catalunya per primera vegada i ho faran al Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques. Per aquesta jove parella, que els hagin triat a ells ha estat notícia, igual que també ho ha estat l’existència d’aquesta cita del ball esportiu.

El tàndem format per la Lidia i el Marcel també competeix amb la Selecció Catalana. El fet de ballar junts des del desembre els ha obligat a treballar a contrarellotge, una feina que ha donat el seu fruit en forma de convocatòria.

L’experiència de l’Escola de Ball Esportiu Dandi també està representada en aquesta competició. És a través de la Rosana i el Joan. Per a ells, orgull i responsabilitat són dues paraules que els identifiquen a l’hora de representar Catalunya. Per això, el seu principal objectiu és gaudir de l’experiència.

Tots els ballarins han treballat de valent en les seves coreografies. Ara, la importància recau en el control dels nervis, que és clau per fer una bona actuació. L’elevat nivell dels participants és un dels trets característics d’aquesta competició. Així i tot, el principal atractiu és el bon ambient que hi ha entre competidors.