CRAWLLInformatiuMontmelóMunicipisNotícies

4 persones mortes en un atropellament múltiple de tren a Montmeló

 

4 joves van morir ahir atropellats per un tren de rodalies de la línia R3, a l’altura de Montmeló. Un accident mortal que deixa molts interrogants, com per exemple, saber perquè van triar travessar les vies per aquell punt, que no està autoritzat, quan hi havia altres opcions més segures molt a prop.

Aquest matí, agents de la policia científica encara buscaven informació per determinar les causes de l’accident que ha provocat la mort de 4 joves. Es tracta de 2 noies de 22 anys i una altra de 19, i un noi de 21 anys. Les víctimes són dues noies de Madrid i un noi i una noia de Barcelona. Els fets s’han produït en un punt en el qual està prohibit travessar la via on, a més, hi ha una corba amb poca visibilitat.

Un dels objectius és buscar una explicació del perquè van decidir travessar les vies en aquest punt, quan a 50 metres en una direcció, tenien un pont per travessar les vies per dalt i, a menys de 400 metres, ho podien fer per un altre pont per baix. Sí que se sap que el grup es dirigia al festival de música electrònica que es feia a l’exterior del Circuit.

A més de les 4 persones que han mort 3 han resultat ferides lleus. Aquestes van ser traslladades a l’Hospital de Mollet. Els fets van passar ahir, a un quart de 9 del vespre. De fet, va ser una de les persones ferides la que va donar l’avís. Arran d’aquests fets, el Servei d’Emergències Mèdiques de Catalunya va activar 8 unitats terrestres, 1 helicòpter i l’equip de psicòlegs. Els Bombers hi han treballat amb 7 dotacions i els Mossos d’Esquadra amb 10.

Per aquest accident, l’Ajuntament de Montmeló ha decretat 3 dies de dol.