ActualitatBaix VallèsInformatiuMUNICIPALS 2023Municipis

Més de 60.000 Baix vallesans estan cridats a votar aquest diumenge

 

Avui s’acaba la campanya electoral després de dues setmanes intenses, que culminaran aquest diumenge amb les eleccions municipals. Més de 60.000 persones estan cridades a votar a les poblacions de Mollet, Montornès, Montmeló i Martorelles i els consistoris ja ho tenen tot preparat perquè es puguin constituir les meses a primera hora del matí.

Els ajuntaments del Baix Vallès ja ho tenen tot a punt per a les eleccions municipals del diumenge 28 de maig. A falta de dos dies per a la celebració dels comicis, els consistoris ja disposen de tot el material que s’haurà de preparar per a la constitució de les respectives meses.

Sobres, paperetes i urnes on els ciutadans votaran qui volen que sigui el seu futur alcalde o alcaldessa durant els pròxims 4 anys. A la comarca es presenten fins a 214 candidatures, que optaran a les alcaldies d’un total de 39 municipis.

Si ens fixem en poblacions concretes, a Mollet es presenten fins a 11 candidatures, a Montornès 8, Montmeló 5 i Martorelles 4. Entre els quatre municipis estan cridades a votar més de 60.000 persones.

La constitució de les meses es farà a les 8 del matí i els col·legis electorals s’obriran a les 9, una hora més tard. Els electors tindran temps de votar fins a les 8 del vespre.