600 Pare Noels tenyeixen de vermell el Corre Parets 2018

Sota el lema “Si tu corres, jo jugo”, torna l’esperat Corre Parets. Una cursa solidària que col·labora amb Càritas i té com a objectiu recaptar fons destinats a la compra de joguines per als infants del municipi. 3€ per participant faran possible el somni dels més petits el dia de Reis.

Un cop donada la sortida, els carrers s’han tenyit de vermell amb centenars de Pare Noels. Set kilòmetres de recorregut per l’anella esportiva de Parets que omplen de màgia i il·lusió l’última cursa de l’any. Una cursa que es pot fer corrents o passejant.

Els primers a creuar la línia d’arribada han estat Sau Domenech i David Vílchez. La Mar Braga començarà el nadal sent la guanyadora de la 3a edició del Corre Parets 2018. Una cursa que combina esport i humanitat.

A la 1a edició de la trobada van ser 300, a la segona 500 i, enguany, han estat 600 les persones que s’han posat la barba i el barret de Pare Noel i han decidit sortit a cremar calories. La cursa solidària no deixa de créixer, i ja té nou objectiu: arribar al miler d’inscripcions al Corre Parets 2019.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail