Montmeló acull el festival de la Velocitat de Barcelona

El circuit de Montmeló es prepara per acollir tres dies carregats adrenalina amb les Blancpain GT Series Endurance Cup, que acollirà l’última de les curses de la competició. Una oportunitat de veure en directe als millors pilots d’aquesta especialitat del motor, on competiran una seixantena de vehicles de marques tan prestigioses com Ferrari, Porsche o Lamborghini. Serà dins del Festival de la Velocitat de Barcelona.

En aquesta edició, el festival de la Velocitat de Barcelona se suma a una causa solidària, s’uneix el Llegat Maria de Villota.

Cada persona que adquireixi l’entrada podrà fer un donatiu que es destinarà a aquesta fundació. També s’exposaran diversos objectes de la carrera esportiva de la madrileña, desapareguda l’any 2013. La mostra que està situada en el pis box número 12. la voluntat és que de cara el futur es mantingui el vincle entre el Festival de la Velocitat de Barcelona i el llegat Maria de Villota. De cara l’any vinent ja està confirmada una nova edició que es farà a mitjans d’octubre

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail