Setena victòria del Kawasaki Català Aclam a les 24 hores de motociclisme

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha acollit la 24a edició de les 24 hores de motociclisme aquest cap de setmana. Es tracta d’una prova de resistència que ja s’ha convertit en referent nacional. La victòria se l’ha endut el Kawasaki Català Aclam amb un total de 742 voltes. La segona posició ha estat pel Team BMD Perfomance amb 736 voltes, i la tercera pel Tecmas amb 727, ambdós equips provinents de França.

La sorpresa ha estat la retirada de l’equip amb més victòries al seu palmarès i el guanyador de les tres últimes edicions del 24 hores. El Yamalube Folch no ha pogut recuperar-se d’una caiguda que ha patit a la segona hora de la competició, evitant així optar a aconseguir la seva dotzena victòria.

Dissabte a les dotze del migdia es donava el tret de sortida a una competició que ha acollit 51 equips, on gairebé la meitat, 25, eren francesos. També han participat tres equips vallesans: l’Institut Castellarnau, B the Travel Brand i Gaspar Racing. Aquest últim a fet un emotiu homenatge a Enric Saurí airejant una bandera al final de la competició.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail