9 de cada 10 baixvallesans majors de 70 anys han rebut la vacuna de la grip

Prop de 9 de cada 10 baixvallesans majors de 70 anys han rebut la vacuna de la grip. Molts d’ells, han aprofitat la mateixa cita mèdica per rebre la vacuna de reforç contra la covid19.

Gairebé el 90% de les persones majors de 70 anys residents al Baix Vallès han rebut la vacuna de la grip. Molts d’ells, han aprofitat la mateixa cita per rebre la vacuna de reforç de la covid19.

L’Antonio té setanta anys i és un dels veïns del Baix Vallès que, per edat, es troba en la franja de persones a les que Salut recomana vacunar-se de la grip i, també, de la dosi de reforç de la Covid. En el seu cas, a més, pateix afectacions als pulmons, per això ja fa anys que es vacuna de la grip.

Com l’Antonio, molts han aprofitat la mateixa visita al CAP per a rebre les dues dosis alhora, tant la de la grip com la de reforç. Una feina que han agraït els professionals sanitaris, perquè d’aquesta manera s’ha facilitat l’agenda de visites.

Mentre que l’any passat va haver-hi un gran nombre de persones que es van vacunar de la grip per primera vegada, aquest any la campanya ha agafat força en paral•lel a l’aparició de la nova variant i l’augment dels refredats, motiu pel qual molts han volgut protegir-se més.

A les portes del Nadal i amb la nova variant del virus circulant, els professionals recorden que aquest any vacunar-se contra la grip torna a ser especialment important i neguen que rebre les dues vacunes alhora, estigui contraindicat.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail