InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

A finals d’agost es reprendran les obres de la nova residència de Montmeló

També hi ha novetats en la construcció de la nova residència i centre de dia per a la gent gran de Montmeló. L’Ajuntament de Montmeló ha aprovat per unanimitat la cessió del contracte a la nova empesa, Aralia Serveis Integrals que ara és encarregada de continuar els treballs per fer el nou edifici. Les obres es té previst reprendre a finals del mes que ve. 

L’empresa Aralia Serveis Integrals per la construcció és l’encarregada de continuar les obres de la nova residència i centre de dia per a la gent gran de Montmeló. Així ho ha aprovat per unanimitat l’Ajuntament de Montmeló en el ple extraordinari. Es té previst que els treballs es reprenguin a finals del mes que ve. L’equip de govern té previst que el cost de construcció d’aquest edifici serà superior als dos milions i mig d’euros. Per això es treballa a cercar finançament d’altres administracions. 

Els grups de l’oposició ha votat a favor perquè consideren que és un equipament necessari en el municipi. Des de Canviem Montmeló, però, han proposat que les habitacions dels usuaris siguin individuals. Tot i això, l’equip de govern ha rebutjat la proposta. La nova residència de Montmeló tindrà 36 places per a residents, de les quals 30 seran públiques i 46 places seran pel centre de dia. 

La setmana que ve es té previst fer una visita d’obres amb representants de la nova empresa que continuarà els treballs per enllestir aquest equipament que ha de ser un dels més importants de Montmeló.