InformatiuMartorellesMunicipisNotícies

‘A Martorelles no hi caben excuses’, la nova campanya de civisme

 

Malgrat que hi ha papereres al llarg de l’avinguda Piera, és freqüent veure defecacions de gossos sense recollir. De fet, aquesta avinguda és un dels punts negres en aquest aspecte, així com pel que fa a la gestió dels residus. Per això, a partir d’avui, aquí i d’altres punts calents s’instal·len diferents cartells amb un missatge clar: ‘A Martorelles no hi caben excuses‘.

De moment, es tracta d’una campanya informativa. Això no vol dir que, si en un futur no es reverteixen aquests actes incívics, s’iniciï una campanya sancionadora. A banda de cartells i adhesius per fer pedagogia, també es millorarà el sistema de recollida de residus en edificis plurifamiliars. Es canviaran els contenidors de plàstic, vidre i cartó per uns de càrrega lateral més estancs, per evitar les pudors. A més, es posaran contenidors intel·ligents, pel que fa a orgànica i rebuig, que funcionaran amb un xip i obertura amb targeta. Un canvi que està previst per a l’inici de l’any vinent.

La campanya de civisme es difondrà a través de xarxes socials, però també es veurà físicament amb cartells i adhesius a diferents zones del municipi, sobretot en aquelles més conflictives.