Mollet ha plantat més de 300 arbres per fomentar la biodiversitat en els espais verds

Els arbres són essencials en la lluita contra el canvi climàtic. Una de les seves funcions és convertir el diòxid de carboni, que es genera amb la contaminació de l’aire a causa dels vehicles o la indústria, en oxigen. Per això, l’Ajuntament de Mollet aposta per la plantació d’arbres a la ciutat per fomentar la biodiversitat. Al llarg d’aquest hivern i ara a la primavera s’han plantat més de 300 exemplars a la ciutat. En zones com el parc del Can Mulà o els barris de Can Borrell o Riera Seca s’ha plantat nous arbre per tal de millorar els espais verds de la ciutat.

Des de fa anys, l’Ajuntament de Mollet duu a terme diferents actuacions per fomentar la biodiversitat a la ciutat com la plantació de diferents espècies, tant d’arbrat com de flora. De fet, en total a la ciutat hi ha més de 15.200 arbres plantats, el que significa que al llarg dels cinc quilòmetres quadrats que té Mollet, sense comptar l’espai de Gallecs, hi trobem diferents espais verds en carrers, places i jardins.

Actualment a Mollet hi podem trobar gairebé 200 espècies d’arbres diferents que juguen un paper important per que la ciutat sigui més saludable i sostenible.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail