A punt el dispositiu pel Gran Premi de Fórmula 1

La Generalitat, Trànsit i els Mossos ja tenen preparat un dispositiu especial per garantir la mobilitat durant el Gran Premi de Fórmula 1 d’aquest cap de setmana. Enguany es preveu un augment d’assistència d’espectadors al campionat, fins i tot superant els anys previs a la pandèmia. Per aquest motiu s’ha reforçat l’oferta de transport públic.

El Gran Premi de Fórmula 1 comptarà amb una de les majors afluències de públic dels darrers anys. Diumenge es podrien superar els 100 mil espectadors. A més, aquest serà el primer Gran Premi, des de la represa de la normalitat, a les graderies del Circuit.

En aquesta edició, només podran aparcar el seu vehicle privat prop del Circuit aquelles persones que hagin reservat el pàrquing via online. Aquest serà el primer cop que es podrà arribar al circuit per viure el Gran Premi de Fórmula 1 amb els peatges alliberats. Aquesta situació, juntament amb l’augment de la mobilitat de les últimes setmanes fa que es recomani l’ús del transport públic.

Per facilitar la mobilitat s’habilitaran autobusos llançadora des del centre de Barcelona i diversos municipis de la costa. També es reforçarà el servei de rodalies, amb 76 trens especials a la línia R2 i busos des de l’estació de tren de Montmeló fins al Circuit.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail