Acord per millorar la mobilitat a peu i el clavegueram a Can Sunyer

L’Ajuntament de Martorelles ha arribat a un acord amb Finques León per millorar el pas dels veïns per desplaçar-se pel barri de Can Sunyer. Es tracta del sector comprés entre els carrers Aragó i Castella que estava tancat al pas.

Aquests terrenys, encara sense urbanitzar, han deixat d’estar tancats i ja ha quedat obert el pas per a vianants entre el carrer Aragó i el carrer Castella al barri de Can Sunyer de Martorelles. L’Ajuntament ha arribat a un acord amb els propietaris del sector, Finques León, perquè els veïns puguin utilitzar aquest camí per desplaçar-se pel barri.

Aquest conveni no té cap cost per l’Ajuntament. La durada és per a 4 anys, prorrogables a 4 més. A banda de permetre millorar la mobilitat a peu, també és important perquè es resoldran els problemes del pas actual del clavegueram per sota un habitatge.

L’ajuntament s’encarregarà ara del manteniment de terreny i també té prevista una actuació de reforma d’aquesta espai, el Parc d’Antonio Machado abans que acabi l’any. També es repensarà la urbanització d’aquest sector perquè sigui factible econòmicament.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail