Acord perquè Barat Alte s’encarregui de reindustrialitzar la planta de Bosch de Lliçà d’Amunt

Els treballadors de Bosch han donat llum verda a l’empresa Barat Alte perquè s’encarregui del procés de reindustrialització de la planta de Bosch de Lliçà d’Amunt. Gairebé el 94% dels treballadors s’han decantat per aquesta proposta. Un dels punts que s’ha tingut en compte a l’hora d’acceptar Barat Alte és que entre el setembre d’aquest any i desembre de 2024 es recol·locarà a 60 persones de l’actual Bosch. Un altre és que l’empresa preveu invertit entre 5 i 6 milions d’euros a la planta vallesana.

El procés per triar l’empresa que s’encarregarà de reindustrialitzar la planta de Bosch de Lliçà d’Amunt ha finalitzat. Amb la decisió dels treballadors, ara s’inicia un període de negociació entre Bosch i Barat Alte, l’empresa que es quedarà amb la planta. Aquest procés durarà, aproximadament, un mes i mig. El compromís principal de Barat Alte és la recol·locació d’uns 60 treballadors de l’actual Bosch entre el setembre d’aquest any i el desembre de 2024.

Els treballadors de Bosch han hagut de triar entre tres empreses. Barat Alte es dedica a la fabricació de cabines de bany per a tren. Una altra se centrava en el tractament de superfícies i la tercera en el tractament de tubs d’acer. Finalment, s’han apostat per Barat Alte.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail