Activitats presencials a les Festes de Sant Joan de Montornès Nord

El pregó de les Festes de Sant Joan d’aquest any ha estat ben diferent, en format digital. La Colla infantil del Ball de Diables i Drac de Montornès han estat els encarregats de donar el trec de sortida de la festa.

Una festa que s’ha mantingut en peu tot i la situació actual, però amb certes limitacions. Per aconseguir un programa amb diverses activitats han apostat per la versió virtual. Tot i que també es podran realitzar activitats presencials amb les mesures adients.

La primera activitat presencial ha estat l’espectacle Cabaret Show, un espectacle protagonitzat per 3 artistes diferents. El primer en actuar ha estat Juan Reina, una drag queen de referència.

També hi ha hagut Trucs de màgia de la mà de Mèlani, guanyadora de la darrera edició del programa televisiu Got TALENT. I, per acabar, una actuació musical d’Alejandro Conde.

Les entrades es van exhaurir ràpidament però per aquells que no van poder assistir el van poder seguir des de casa a través de la retransmissió de Vallès Visió.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail