EsportsMartorellesMunicipisNotícies

Adri Lledó, campió del Mundial de la Kings League, visita el campus del CF Martorelles

 

El futbolista Adri Lledó ha tornat als seus inicis, al camp on va començar a fer les seves primeres passades, per saludar i compartir una estona amb els més de cent infants que han participat aquesta setmana al campus del CF Martorelles. Una visita que ha agafat per sorpresa als més petits.

Lledó ha donat consells i ha explicat la seva experiència en el món del futbol. Una de les últimes fites, totalment inesperada. A només 9 dies d’iniciar el Mundial de la Kings League, l’equip d’Ibai Llanos anunciava que prescindia de l’exjugador del Villarreal o el MilanMusacchio, i que Adri Lledó jugaria al seu lloc. Només tres setmanes més tard, el santfostenc es proclamava campió del món a Mèxic. Ara, però, ja té la mirada posada en el seu nou equip: als seus 27 anys, i després de 4 temporades al Terrassa, aquest estiu ha fitxat pel Lleida de Segona RFEF. Una etapa il·lusionant per a un jugador que projecta tornar algun dia a Martorelles.

Les visites de professionals per intentar transmetre als joves que visquin el futbol com un mitjà per gaudir i fer amics, en comptes de focalitzar-se en l’aspecte mediàtic, és una dinàmica habitual del campus CF Martorelles.

El campus del CF Martorelles, en què els infants combinen el futbol amb altres activitats lúdiques, s’allargarà fins al pròxim 31 de juliol.