Així viuran els baix vallesans aquest cap d’any, marcat per les restriccions

La Generalitat fa una crida a la responsabilitat i a quedar-se a casa aquesta nit de cap d’any. El govern català recomana evitar els desplaçaments i recorda que el toc de queda aquest 31 de desembre es manté a la una de la matinada. Les trobades també estan limitades a 10 persones, que han de ser d’un màxim de dos grups bombolla diferents. Unes limitacions que han condicionat a molts baix vallesans que solien passar el cap d’any fora de casa. Els que es quedaven a casa i aprofitaven per reunir-se amb familiars i amics, enguany han hagut de reduir els comensals.

Es recorda que el confinament comarcal i perimetral de Catalunya continua vigent i restringeix la mobilitat amb algunes excepcions. Es pot anar a les segones residències, a visitar familiars i persones pròximes o allotjar-se en establiments turístics, sempre i quan es compleixin les mesures ja mencionades.

A partir de les 10 d’aquesta nit i fins les 10 del matí de l’1 de gener hi haurà un total de 248 controls policials repartits per tot Catalunya per supervisar que no s’incompleixin les mesures.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail