Al Baix Vallès hi ha 5.639 persones en ERTOs, la majoria dels expedients acabaran a finals de juny

Segons les dades de la Generalitat, a Mollet s’han presentat 500 ERTOs que afecten més de 2.700 persones. La gran majoria d’aquests expedients estan directament relacionats amb la Covid-19 i s’acabarien a finals de juny. La resta, pocs més de 30, fan referència a altres causes, com ara l’econòmica i tenen una altra vigència. Els sectors més afectats són El comerç amb 125 expedients i l’hostaleria amb una vuitantena.

A Montornès s’han presentat 162 expedients que afecten prop de 1220 treballadors. La majoria d’ells, 143, també estan relacionats directament amb l’emergència sanitària. A nivell d’activitats, la més castigada al poble és la indústria amb 35 expedients seguida del comerç que n’ha generat 28.

A Montmeló s’han presentat 95 ERTOs dels que depenen gairebé 730 treballadors. La majoria també estan relacionats amb la pandèmia i afecten prop de 500 persones. Els sectors amb més repercussió tornen a ser el Comerç amb 30 expedients i la Indústria amb 26.

A Martorelles hi ha 59 expedients de regulació temporal vigents afectant 984 treballadors. La majoria d’aquests estan relacionats amb la Covid-19 però afecten a un terç dels treballadors. Més de 650 persones estan afectades per expedients no relacionats directament amb la pandèmia. La Indústria i el Comerç són, un cop més, els sectors més castigats.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail