Albert Serra, del DM Group Mollet, citat amb la selecció espanyola

La passió d’Albert Serra per la modalitat de 3 x 3 de bàsquet li va venir des de ben petit. Amb el pas dels anys i malgrat competir en lligues com la EBA, mai ha deixat de banda aquesta disciplina. Una afició que cada cop ha anat a més, i que s’ha culminat amb aquesta convocatòria per anar amb la selecció espanyola.

Albert Serra és un dels 12 jugadors que formaran part de la plantilla de l’equip de 3×3 de la selecció espanyola masculina. Una disciplina que cada vegada s’ha professionalitzat més. La primera convocatòria que havia rebut Serra per anar amb la selecció espanyola va ser la temporada passada. En aquella ocasió, però, no hi va poder assistir. Per això, aquesta concentració significarà el seu debut

Albert Serra compartirà pista amb jugadors catalans d’alt nivell com Sergi Pino, Xavi Guirao o Nil Bria. Del 14 al 17 de febrer es farà una primera convocatòria a València amb tots els jugadors seleccionats per entrenar de manera conjunta i començar a preparar el pre europeu que tindrà lloc al juny.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail