Alexia Putellas fa història en guanyar la ‘Pilota d’Or’

Alexia Putellas centra l’atenció al baix Vallès després de rebre la pilota d’or, guardó que l’acredita com la millor jugadora del món. La Generalitat també ha avançat que li atorgarà la creu de Sant Jordi. Diferents reconeixements que estan posant el colofó a un any gairebé perfecte per a la molletana.

Amb Alexia Putellas concentrada amb la selecció espanyola, una de les persones més buscades era Elisabet Segura, la mare de l’Alexia. Segura ha explicat com va viure la gala de la Pilota d’Or feta a París i que significa aquest reconeixement.

Des de l’Ajuntament de Mollet ja s’està treballant per fer un reconeixement institucional i ciutadà a Alexia Putellas. Ara cal trobar la data en una agenda tan atapeïda com la que té Putellas. La jugadora del futbol club Barcelona ha tornat a posar Mollet en el centre d’atenció amb aquest guardó.

Putellas té molta relació amb diverses entitats de la ciutat. La seva pilota d’or ha centrat moltes converses. A la Penya Blaugrana de Mollet, entre partida i partida de dòmino s’ha parlat de la pilota d’or aconseguida per Alexia Putellas, que precisament és sòcia de la penya.

La vinculació entre Putellas i la ciutat ha esta sempre molt estreta. Destaca que és la padrina dels equips femenins del Club de Futbol Mollet Unió Esportiva i també havia participat en el campus de la Lourdes.

Amb aquest reconeixement, Alexia Putellas arriba a l’olimp del futbol a nivell individual en el qual ha signat un triplet també històric, guanyant amb el Barça la Champions la Lliga i la Copa.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail