Alexia Putellas guanya el Globe Soccer Adwards 2021 a millor jugadora

Alexia Putellas ha tancat l’any amb un altre guardó. Es tracta del Globe Soccer Adwards 2021 que l’acredita com a la millor jugadora d’aquest any.

Putellas ha rebut el premi en un acte fet a Dubai. A més, el seu conjunt, el Futbol Club Barcelona, ha estat distingit com el millor equip femení de 2021, durant el qual ha guanyat la Lliga, la Champions i la Copa de la Reina. Aquests és un guardó més que s’afegeix al palmarès d’Alexia Putellas que mai oblidarà aquest any. Anteriorment ha obtingut la pilota d’or i el guardó de la UEFA a millor jugadora. També ha rebut la Creu de Sant Jordi entre altres distincions. Una Alexia Putellas que finalitza el 2021 anant de camí a aconseguir un nou rècord, perquè els 15 partits que ha disputat el Barça els ha tancat amb victòria.

I a la lliga la molletana ja suma 12 dianes, que la converteixen en la màxima golejadora de la Primera Divisió just quan s’ha arribat a l’equador de la competició. Per cert, que el títol d’acabar una temporada com a pichichi encara no el té, potser ho resoldrà aquest mateix 2022.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail