Alstom farà els 152 nous trens de RENFE i crearà 500 llocs de feina

Bones previsions de futur a la planta d’ALSTOM a Santa Perpètua. La multinacional francesa serà l’encarregada d’elaborar els 152 nous trens de RENFE. Un projecte que suposarà la creació de mig miler de llocs de feina a la planta vallesana.

En uns mesos la planta d’Alstom tindrà totes les línies de producció ocupades amb el projecte més important de la seva història. La planta baixvallesana és l’encarregada de dissenyar i produir els 152 nous trens d’alta capacitat de Renfe. Això assegura feina a Alstom durant 5 anys. Per executar aquest nou projecte faran 500 noves contractacions.

Els nous trens de Renfe es caracteritzaran per tenir un 20% més de capacitat que els actuals, el que vol dir que hi podran viatjar més de 900 persones. Cadascun dels trens estaran formats per 6 cotxes, de planta única i doble, i estan totalment adaptats a les noves necessitats tecnològiques i d’accessibilitat.

Alstom ha apostat fermament pel creixement de la planta de Santa Perpètua, on invertirà més de 150 milions d’euros per millorar les instal·lacions i en créixer per assumir nous projectes.

 

 

 

 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail