Alumnes de diferents estudis finalitzen les seves pràctiques a l’empresa montmelonina Lubrizon

Els 9 alumnes en pràctiques finalitzen, aquesta setmana, la seva estada a l’empresa Lubrizol amb seu a Montmeló. Tres són universitaris i els altres sis cursen cicles d’FP dual. La Judith Coll és molletana i està cursant un cicle de grau mitjà de tècnica d’operacions de laboratori a l’Escola Municipal de treball de Granollers. En Vlad Paul Ierima és estudiant de Cicle Superior de Mecatrònica de l’institut de Mollet. Durant deu mesos han pogut aprendre nous coneixements relacionats amb les seves matèries. Per ells, les pràctiques són una oportunitat per aconseguir tenir experiència de cara a la inserció del món laboral.

Des de fa més de 25 anys, l’empresa Lubrizol acull alumnes en pràctiques. L’empresa ha incorporat diverses mesures sanitàries com la implementació del teletreball en alguns departaments o bé les distàncies de seguretat entre els treballadors i treballadores en les seves diferents plantes. Per això, ha pogut continuar amb els convenis de col·laboració que tenen amb els instituts del territori.

L’empresa Lubrizol es dedica a la fabricació i comercialització en el sector químic, sobretot en polímers d’enginyeria. De fet molts productes de la nostra vida quotidiana contenen aquest producte de TPU com el pom del canvi de marxes dels vehicles o les soles del calçat esportiu. També són els encarregats de fabricar la matèria per fer aquests maniquins que s’utilitzen en el cursos de primers auxiliars i que es distribueixen a Àfrica i a Àsia. Una empresa montmelonina amb més de cinquanta anys d’experiència en l’àmbit internacional i on es treballa amb tecnologies d’avantguarda.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail