Alumnes de l’Escola d’Hoteleria a les ordres d’un xef amb estrella Michelin
El xef Toni Romero del restaurant barceloní el Racó de Can Cesc ha estat el convidat de luxe de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental. El centre formatiu ha organitzat una nova edició dels ‘Sopars amb Estrella’, on cuiners guardonats amb estrella Michelin preparen les seves especialitats.
Amb sucre glas per sobre, aquest postre recorda perfectament a la imatge del fuet. Es tracta del fuet de xocolata, un dels plats més sorprenents que s’han servit al Sopar amb Estrella de l’escola d’Hoteleria. També s’han servit plats sorprenents com gofres de plàncton o una escudella amb petxines de pelegrí. La dificultat pels alumnes ha estat treballar amb ingredients poc comuns.
En aquesta ocasió el cuiner convidat ha estat Toni Romero, xef del restaurant Can Cesc de Barcelona. Amb aquests actes, l’escola també busca posicionar-se com un referent de la gastronomia catalana.
El sopar sencer ha estat maridat amb diferents cerveses diferents proposades pel mateix restaurant.
Aquesta és la segona edició del Sopars amb Estrelles que organitza l’escola aquest 2019. La primera es va celebrar a principis d’aquest mes i va comptar amb la presència del xef Francesc Rovira.
Notícies relacionades:
Els alumnes de l’Escola d’Hoteleria de Montornès elaboren plats d’estrella Michelin
Subscriu-te al nostre butlletí!
[mailpoet_form id=”1″]