InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

Alumnes de l’escola Pau Casals de Montmeló recreen un procés electoral de principi a fi

 

Conèixer el funcionament d’un Ajuntament és un dels objectius de les visites dels escolars a molts consistoris. A Montmeló, han anat un pas més enllà i, durant la visita, els alumnes participen en un simulacre de ple de constitució.

Els alumnes de 3r de l’escola Pau Casals han sigut els encarregats de recrear el procés electoral de principi a fi. Primer han presentat les seves candidatures amb les diferents propostes de canvi per Montmeló. Després ha arribat el torn de les votacions. Un cop escollits els membres de la mesa electoral, un a un, els 34 alumnes han anat agafant les paperetes i dipositant el seu vot dins de l’urna. Fetes les votacions, ha arribat el moment més esperat: recompte de vots i conèixer les candidatures que han aconseguit representació al consistori.

A l’hora d’escollir l’alcalde, no hi ha hagut sorpreses i el partit més votat, Montmeló Millor, s’ha emportat l’alcaldia. Clàudia Córdoba, la seva cap de llista, es feia amb la vara de manar.

Tot i que, el que ha succeït a la Sala de la Concòrdia no és real, és possible que algunes de les idees proposades hagin estat escoltades.